A PHP Error was encountered
Severity: Notice
Message: Undefined property: stdClass::$ust_aciklama
Filename: post_detay/content.php
Line Number: 145
Backtrace:
File: /home/istanbultup34/public_html/application/views/post_detay/content.php
Line: 145
Function: _error_handler
File: /home/istanbultup34/public_html/application/views/post_detay/index.php
Line: 24
Function: view
File: /home/istanbultup34/public_html/application/controllers/Posts.php
Line: 193
Function: view
File: /home/istanbultup34/public_html/application/helpers/tools_helper.php
Line: 1579
Function: {closure}
File: /home/istanbultup34/public_html/application/controllers/Posts.php
Line: 125
Function: file_cache
File: /home/istanbultup34/public_html/index.php
Line: 289
Function: require_once
Tüp bebek transfer sonrası yoğurt yenir mi?
Tüp bebekte yoğurt yenir mi?, Protein alımını artırın: Tüp bebek transferi sonrası, protein alımınızı artırmak önemlidir. Yumurta, et, balık, tavuk, süt, yoğurt ve peynir gibi protein açısından zengin gıdalar tüketin.
Tüp bebekte yoğurt yenir mi?
Tüp bebekte yoğurt yenir mi?,
Protein alımını artırın: Tüp bebek transferi sonrası, protein alımınızı artırmak önemlidir. Yumurta, et, balık, tavuk, süt, yoğurt ve peynir gibi protein açısından zengin gıdalar tüketin. Tüp bebek transfer sonrası ne yememeli?
Tüp bebek transfer sonrası ne yememeli?,
Günlük beslenmede 1 veya 2 porsiyon (1-2 su bardağı süt, yoğurt veya kefir) tam yağlı süt ve süt ürünü tüketilmelidir ve ideal olan günlük sütten mayalanarak yapılmış ev yapımı yoğurttur. Günlük su tüketimine dikkat edilmelidir. 30-40 ml/kg/gün olacak şekilde su tüketilmelidir. Transferden sonra ayran içilir mi?
Transferden sonra ayran içilir mi?,
Kafein tüketimi tüp bebek tedavi başarısını azalttığı gibi düşük riskini de arttırmaktadır. İşlenmiş etler, sakatatlar, az pişmiş et ve et ürünleri, kabuklu deniz ürünleri, pastörize olmayan süt ve süt ürünleri embriyo transferi sonrasında yenmemelidir. Bebeğin rahme tutunması için ne yemeli?
Bebeğin rahme tutunması için ne yemeli?,
Tüp bebek tedavisi sonrası beslenme:
Bitki çayları, maden suyu, ayran, süt, limonata, taze sıkılmış meyve suları uygun iken kimyasal madde içeren içecekler, kola fanta hazır meyve suları, alkollu içecekler tercih edilmez . Tüp bebek transfer öncesi ne yemeli?
Tüp bebek transfer öncesi ne yemeli?,
Çinko içeren besinler hem kadın hem de erkeklerde hormon seviyelerini düzenler ve bebeğin rahme tutunmasına yardımcı olur. Bu nedenle bol bol kepekli tahıllar, yağsız şekilde et, balık, fasulye, süt, kabak çekirdeği, ayçiçeği, ceviz, badem, yumurta ve benzeri çinko bakımından zengin besinler tüketmek tavsiye edilir. Haşlanmış yumurtadan sonra yoğurt yenir mi?
Haşlanmış yumurtadan sonra yoğurt yenir mi?,
Balık ve kümes hayvanları gibi yağsız proteinler tüketin. Kinoa, farro ve tam buğday makarnası gibi tam tahıl ürünleri yiyin. Diyetinize fasulye, nohut ve mercimek gibi gıdalar ekleyin. Düşük yağlı süt ürünleri tüketmeye dikkat edin. Transfer sonrası kahvaltıda ne yenir?
Transfer sonrası kahvaltıda ne yenir?,
Yumurtalar süt, lor, ayran ve peynir gibi süt ürünleriyle birlikte tüketilmemelidir . Yumurtaların bu şeylerle kombinasyonu sağlığa zararlı olabilir. Yumurta ve yoğurdun birlikte yenmemesi gerektiğini gösteren hiçbir bilimsel kanıt yoktur. Transferden sonra peynir yenir mi?
Transferden sonra peynir yenir mi?,
Yumurtalar süt, lor, ayran ve peynir gibi süt ürünleriyle birlikte tüketilmemelidir . Yumurtaların bu şeylerle kombinasyonu sağlığa zararlı olabilir. Yumurta ve yoğurdun birlikte yenmemesi gerektiğini gösteren hiçbir bilimsel kanıt yoktur. Transfer sonrası kabız olmamak için ne yapmalı?
Transfer sonrası kabız olmamak için ne yapmalı?,
Yumurtalar süt, lor, ayran ve peynir gibi süt ürünleriyle birlikte tüketilmemelidir . Yumurtaların bu şeylerle kombinasyonu sağlığa zararlı olabilir. Yumurta ve yoğurdun birlikte yenmemesi gerektiğini gösteren hiçbir bilimsel kanıt yoktur. Transferden sonra neden bol su içilir?
Transferden sonra neden bol su içilir?,
Kahvaltıda tam tahıllı, esmer ekmek veya sandviç, yulaf yemeyi deneyin. Atıştırmalık olarak tam tahıllı, kepekli kraker ve yemeklerinizde de esmer pirinç, bulgur, kinoaya yer vererek tam tahıl alımınızı artırabilirsiniz. Bol bol koyu yeşil yapraklı sebzeler tüketin.