A PHP Error was encountered
Severity: Notice
Message: Undefined property: stdClass::$ust_aciklama
Filename: post_detay/content.php
Line Number: 145
Backtrace:
File: /home/istanbultup34/public_html/application/views/post_detay/content.php
Line: 145
Function: _error_handler
File: /home/istanbultup34/public_html/application/views/post_detay/index.php
Line: 24
Function: view
File: /home/istanbultup34/public_html/application/controllers/Posts.php
Line: 193
Function: view
File: /home/istanbultup34/public_html/application/helpers/tools_helper.php
Line: 1579
Function: {closure}
File: /home/istanbultup34/public_html/application/controllers/Posts.php
Line: 125
Function: file_cache
File: /home/istanbultup34/public_html/index.php
Line: 289
Function: require_once
Transfer sonrası ayran içilir mi?
Tüp bebek transfer sonrası yoğurt yenir mi?, Tüp bebek tedavisi sonrası beslenme:
Bitki çayları, maden suyu, ayran, süt, limonata, taze sıkılmış meyve suları uygun iken kimyasal madde içeren içecekler, kola fanta hazır meyve suları, alkollu içecekler tercih edilmez .
Tüp bebek transfer sonrası yoğurt yenir mi?
Tüp bebek transfer sonrası yoğurt yenir mi?,
Tüp bebek tedavisi sonrası beslenme: Bitki çayları, maden suyu, ayran, süt, limonata, taze sıkılmış meyve suları uygun iken kimyasal madde içeren içecekler, kola fanta hazır meyve suları, alkollu içecekler tercih edilmez . Embriyo transferi sonrası süt içilir mi?
Embriyo transferi sonrası süt içilir mi?,
Protein alımını artırın: Tüp bebek transferi sonrası, protein alımınızı artırmak önemlidir. Yumurta, et, balık, tavuk, süt, yoğurt ve peynir gibi protein açısından zengin gıdalar tüketin. Tüp bebek transfer sonrası ne içilir?
Tüp bebek transfer sonrası ne içilir?,
Sonuç olarak, tüp bebek sonrası dönemde taze sebze meyveden zengin beslenmek, protein içeriği yüksek gıdaların sık tüketilmesi, az yağlı süt ve süt ürünlerinin tercih edilmesi önerilmektedir. Bebeğin rahme tutunması için ne yenmeli?
Bebeğin rahme tutunması için ne yenmeli?,
Embriyo transferi sonrasında cinsel aktivite bulunulmamalı, sigara ve kahve içilmemeli, çay açık olmak üzere 2-3 bardak içilebilir, bitkisel çaylar 1-2 çaybardağı içilebilir; sıcak banyo, soğuk duş alınmamalı: ılık duş olarak, hemen embriyo transferi günü bile alınabilir; fazla meyve yenmemeli, kilo alınmamalıdır. Tüp bebek transfer sonrası kefir içilir mi?
Tüp bebek transfer sonrası kefir içilir mi?,
Çinko içeren besinler hem kadın hem de erkeklerde hormon seviyelerini düzenler ve bebeğin rahme tutunmasına yardımcı olur. Bu nedenle bol bol kepekli tahıllar, yağsız şekilde et, balık, fasulye, süt, kabak çekirdeği, ayçiçeği, ceviz, badem, yumurta ve benzeri çinko bakımından zengin besinler tüketmek tavsiye edilir. Embriyo transferi sonrası soda içilir mi?
Embriyo transferi sonrası soda içilir mi?,
Günlük beslenmede 1 veya 2 porsiyon (1-2 su bardağı süt, yoğurt veya kefir) tam yağlı süt ve süt ürünü tüketilmelidir ve ideal olan günlük sütten mayalanarak yapılmış ev yapımı yoğurttur. Günlük su tüketimine dikkat edilmelidir. 30-40 ml/kg/gün olacak şekilde su tüketilmelidir. Transferden sonra tatlı yenir mi?
Transferden sonra tatlı yenir mi?,
Asitli içeceklerden uzak durulmalıdır. Folik asit takviyesi ve folik asitten zengin gıdalar tüketilmelidir. Ananas tutunmayı kolaylaştırır mı?
Ananas tutunmayı kolaylaştırır mı?,
Tüp bebek transfer sonrası beslenmede kafein içeriği yüksek gıdalar (kahve, çay, çikolata, asitli içecekler, bitki çayları) tüketilmemelidir. Embriyo transferi sonrası gaz olur mu?
Embriyo transferi sonrası gaz olur mu?,
Bromelain, ananasta bulunabilen Bromeliaceae bitkilerinden elde edilen bir proteolitik enzimdir. Embriyo transferinden sonra ananas, doğal bir kan inceltici, pıhtılaşma önleyici ve iltihap önleyici bir meyvedir. Bunlar, bir embriyonun rahme implante edilmesine yardımcı olabilecek etkilerdir. Transferden sonra neden bol su içilir?
Transferden sonra neden bol su içilir?,
????❄️❄️Bazı hastalar yumurta toplama sonrası gaz sancısı hissedebilmektedir. İşlem sonrası alt karın bölgesinde kramp ve gaz sancısı olabilir ve birkaç gün sürebilir. Bu normal bir durumdur. Panik yapılmamalı ve eğer ağrı çok artarsa doktorla iletişime geçilmelidir.