A PHP Error was encountered
Severity: Notice
Message: Undefined property: stdClass::$ust_aciklama
Filename: post_detay/content.php
Line Number: 145
Backtrace:
File: /home/istanbultup34/public_html/application/views/post_detay/content.php
Line: 145
Function: _error_handler
File: /home/istanbultup34/public_html/application/views/post_detay/index.php
Line: 24
Function: view
File: /home/istanbultup34/public_html/application/controllers/Posts.php
Line: 193
Function: view
File: /home/istanbultup34/public_html/application/helpers/tools_helper.php
Line: 1579
Function: {closure}
File: /home/istanbultup34/public_html/application/controllers/Posts.php
Line: 125
Function: file_cache
File: /home/istanbultup34/public_html/index.php
Line: 289
Function: require_once
Tüp bebek kesin tutar mı?
Tüp bebeğin tutma olasılığı yüzde kaçtır?, 35-40 yaş aralığında ilk tüp bebek denemesinde başarı oranı %30-40 arasında değişirken; 43 yaş üzeri kadınlarda başarı oranı yaklaşık olarak %5'tir. Çünkü kadın yaşı arttıkça embriyolarda genetik anormallik görülme oranı artmaktadır, buna bağlı olarak tüp bebek başarı oranı azalmaktadır.
Tüp bebeğin tutma olasılığı yüzde kaçtır?
Tüp bebeğin tutma olasılığı yüzde kaçtır?,
35-40 yaş aralığında ilk tüp bebek denemesinde başarı oranı %30-40 arasında değişirken; 43 yaş üzeri kadınlarda başarı oranı yaklaşık olarak %5'tir. Çünkü kadın yaşı arttıkça embriyolarda genetik anormallik görülme oranı artmaktadır, buna bağlı olarak tüp bebek başarı oranı azalmaktadır. Tüp bebek hangi durumlarda tutmaz?
Tüp bebek hangi durumlarda tutmaz?,
Genel olarak ilk embriyo transferi sonrası gebelik pozitifliği genç bir hastada yaklaşık olarak yüzde 50 ve üzerindeyken, eve canlı bebek götürme oranı 35 yaşından genç olan kadınlarda yüzde 35-38, 40-42 yaşında yüzde 9-10 kadardır. Tüp bebek kaç denemede tutar?
Tüp bebek kaç denemede tutar?,
Tutunmanın önündeki en büyük engellerden biri de rahim içinde oluşabilen sorunlardan olan yapışıklık, miyom, polip, enfeksiyon ve yabancı madde kalıntıları gibi etkenlerdir. Bu gibi sebeplerin mevcut olması embriyonun tutunmasına engel teşkil edebilecek sebeplerdir. Tüp bebek ilk seferde tutar mı?
Tüp bebek ilk seferde tutar mı?,
Tüp bebek tedavisinde deneme sayısında herhangi bir sınırlama yoktur. Çiftin maddi imkanları el verdiği ölçüde ve psikolojik durumları müsaade ettiği müddetçe deneme yapmak gerekir. Fakat bilinen bir gerçek var ki, 3 denemeden sonra tedavide yöntem ve strateji değişikliğine gitmek gerekir. Tüp bebek ilk seferde neden tutmaz?
Tüp bebek ilk seferde neden tutmaz?,
Tüp bebek tedavilerinde ilk denemede başarı şansı genç kadınlarda (35 yaş altında) yüzde 60'ları bulurken, 40'lı yaşlardan sonra yüzde 20'lere düşmektedir. Çünkü yumurtanın kalitesi kadının yaşına bağlıdır ve 35 yaşından sonra hamilelik şansı da azalmaktadır. Tüp bebeğin tutunması için neler yapılmalı?
Tüp bebeğin tutunması için neler yapılmalı?,
İyi kalite 5. gün embriyosunun transferi ile tüp bebek başarı oranı yaklaşık olarak %60-80 arasında değişmektedir. Rahim içindeki anormalliklerin varlığı, tüplerde sıvı birikimi, embriyolardaki genetik anormallikler, kötü embriyo kalitesi, ciddi sperm bozuklukları tüp bebek ilk deneme başarı oranını azaltmaktadır. Tüp bebek tutmazsa nasıl belli olur?
Tüp bebek tutmazsa nasıl belli olur?,
Çinko içeren besinler hem kadın hem de erkeklerde hormon seviyelerini düzenler ve bebeğin rahme tutunmasına yardımcı olur. Bu nedenle bol bol kepekli tahıllar, yağsız şekilde et, balık, fasulye, süt, kabak çekirdeği, ayçiçeği, ceviz, badem, yumurta ve benzeri çinko bakımından zengin besinler tüketmek tavsiye edilir. Tek tüple hamile kalma şansı yüzde kaçtır?
Tek tüple hamile kalma şansı yüzde kaçtır?,
Tüp bebek tedavisinde ilk önce embriyo transferi yapılmakta ve bu embriyonun, anne adayında tutunup tutunamayacağı yaklaşık 9-11 günlük bir sürecin ardından belli olmaktadır. Yaklaşık 9-11 günün ardından yapılan kanda gebelik testinde kesin sonucu öğrenebilmek mümkün olmaktadır. 3 yumurta ile tüp bebek olur mu?
3 yumurta ile tüp bebek olur mu?,
Tek tüple gebe kalma şansı, tüp bebek tedavisinde son derece yüksektir. Tüp bebekte gebe kalma şansını etkileyen pek çok etken bulunsa da ilk denemede 35 yaş altı kişilerin gebe kalma şansı yaklaşık %50 oranındadır. Ardışık olarak yapılan tüp bebek tedavilerinde ise bu oran %80 seviyesine yükselir. Tüp bebekte neden başarısız olunur?
Tüp bebekte neden başarısız olunur?,
Tüp bebekte yumurta sayısının kaç olması gerektiği ile ilgili net bir sayı yoktur. Tüp bebek tedavisinde ortalama 8-10 tane yumurta toplanan kadınlarda hamilelik şansı yüksektir. Tüp bebekte tek 1 yumurtayla da gebelik şansı olduğu unutulmamalıdır.